Gratis verzenden en retourneren bij Zalando

Gratis verzending en retourneren bij Zalando: Wie regelmatig of gewoon af en toe eens een bestelling plaatst bij een webwinkel zal ongetwijfeld reeds hebben gemerkt dat de verzendkosten vaak een grote invloed hebben op hun bestelling. U kunt bijvoorbeeld wel kiezen voor een webwinkel die artikelen tegen een uitzonderlijke lage prijs aanbiedt, maar wanneer u vervolgens erg hoge verzendkosten moet betalen bent u nog steeds vaak duurder uit dan in één van de vele plaatselijke winkels. Steeds meer mensen gaan daarom op zoek naar een webwinkel die er voor kiest om gratis verzending aan te bieden. Wanneer dit ook voor u geldt bent u bij de webwinkel van Zalando in ieder geval aan het juiste adres. Ook wehkamp is hiervoor geschikt.

Gratis verzending bij Zalando

Zalando heeft er voor gekozen om al haar klanten te voorzien van gratis verzending. Bij heel wat webwinkels dient u als klant om van gratis verzending te kunnen genieten rekening te houden met een bepaald minimum aankoopbedrag. Bij Zalando is dat niet het geval. Ongeacht voor welk bedrag u bestelt, uw bestelling wordt altijd gratis naar u thuis opgestuurd. Door deze keuze te maken bent u er als klant bij Zalando altijd zeker van dat u kiest voor de laagst mogelijke kostprijs en dat zonder dat verzendkosten deze nog kunnen beïnvloeden. Op zich is gratis verzending tegenwoordig niet meer zo heel bijzonder, maar wat wel bijzonder is, is dat u als klant eveneens beschikt over gratis recht op retour en dat gedurende dertig dagen.

30 dagen geheel gratis recht op retour
Er zijn tegenwoordig heel wat webwinkels die hun klanten voorzien van recht op retour. Helaas stellen we vast dat bij de webwinkels de kosten die hiermee gepaard gaan doorgerekend worden aan de klant. Bij Zalando is dat niet het geval. Wanneer u binnen de dertig dagen na aankoopdatum een artikel wenst te retourneren is dat geheel kosteloos mogelijk. Bent u met een bepaald artikel toch niet helemaal tevreden, dan heeft u dus met andere woorden geen enkele reden meer om deze toch te houden. Bekijk onze kortingscode zalando pagina voor meer aanbiedingen.

Plaats een reactie